Voeg een GoDaddy Pro -ledenbadge toe aan mijn site

Als GoDaddy Pro -lid kun je een badge aan je site toevoegen om klanten te laten zien dat je lid bent van het programma. De badge linkt terug naar je profielpagina, zodat klanten je portfolio, recensies en meer kunnen zien.

1. Ga naar je GoDaddy -productpagina .
  2. Selecteer GoDaddy Pro .
  3. Selecteer aan de linkerkant van de pagina het pictogram Voordelen.
  4. Selecteer Badges op de pagina Voordelen .
  5. Selecteer HTML -insluitcode ophalen voor de tekstkleur die je wilt gebruiken.
  6. Kopieer de embed -code en voeg deze in de HTML -code op je pagina in waar je de badge wilt laten verschijnen.

Meer informatie

• Het is oké om de badge op je sociale mediasites te plaatsen. Mogelijk moet je met de rechtermuisknop op de afbeelding klikken en deze opslaan op je computer voor gebruik met sites die geen door de gebruiker geleverde HTML toestaan.
  • Dit is de startpagina voor alle GoDaddy Pro Help -artikelen .