E-mailmarketing van GoDaddy Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Voeg een Facebook -registratieformulier toe

Voeg een GoDaddy Email Marketing -registratieformulier toe aan je zakelijke Facebook -pagina. De Facebook -integratie ondersteunt alleen aanmeldingsformulieren als je beheerderstoegang hebt tot de Facebook -pagina en 2000 of meer volgers hebt . Het artikel op de paginatabbladen van Facebook voor ontwikkelaars bevat gedetailleerde informatie voor het aanpassen van je tabblad.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Schuif omlaag naar E -mailmarketing en selecteer Beheren .
  3. Selecteer in het menu Add-ons Meer toevoegen .
    Meer toevoegen
  4. Klik op het tabblad Integraties van derden.
  5. Schuif omlaag naar de invoegtoepassing Facebook -aanmelding, klik op Aan en klik vervolgens op het pictogram Instellingen.
    Meer toevoegen
  6. Klik op Autoriseren aan de rechterkant. Wanneer de Facebook -inlogpagina wordt geopend, klik je op OK
  7. Klik op Facebook -tabblad toevoegen aan de rechterkant.
  8. Selecteer het formulier dat je wilt gebruiken en selecteer vervolgens de Facebook -pagina waarop je dat formulier wilt weergeven.
  9. Klik op Wijzigingen opslaan en nu wordt het tabblad E -mailregistratie weergegeven op je Facebook -pagina.