Voeg een DS -record toe

GoDaddy verwerkt alle DS -records (digitale handtekening) voor u nadat Premium DNS (PDNS) is toegevoegd en DNSSEC is ingeschakeld . Voor domeinen die elders zijn geregistreerd maar die de naamservers van GoDaddy gebruiken, moet je PDNS toevoegen. Wij genereren dan DS -records voor je registerhouder. De enige keer dat je handmatig DS -records kunt toevoegen voor je domeinen die zijn geregistreerd bij GoDaddy, is wanneer de domeinen naamservers van derden (niet GoDaddy) gebruiken waarop DNSSEC is ingeschakeld.

1. Meld je aan bij het Domeinbeheercentrum van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  2. Selecteer je domein om de pagina Domeininstellingen te openen.
  3. Kies onder Aanvullende instellingen voor DNS beheren.
  4. Selecteer DNSSEC onder Geavanceerde functies .
  5. Selecteer op de pagina DS -records TOEVOEGEN .
  6. Voer je instellingen in of kies deze:
    • Sleuteltag : Een geheel getal kleiner dan 65536 dat het DNSSEC -record voor deze domeinnaam identificeert. Voer de waarde in het daarvoor bestemde veld in.
    • Algoritme : het cryptografische algoritme dat de handtekening genereert. Kies een optie in het vervolgkeuzemenu.
    • Digesttype : Het algoritmetype dat de samenvatting construeert. Kies een optie in het vervolgkeuzemenu.
    • Samenvatting : De samenvatting is een alfanumerieke waarde. Voer de waarde in het daarvoor bestemde veld in.
  7. Selecteer Bijwerken om je wijzigingen op te slaan.

Het kan tot 48 uur duren voordat je wijzigingen volledig zijn doorgevoerd.

Verwante stap

Meer informatie

• Sommige domeinen, zoals ccTLD's , ondersteunt DNSSEC niet.
  • Bewerk of verwijder uw DS -records op elk gewenst moment vanaf dezelfde DS -records -pagina.
  • We raden aan om in te schakelen tweestapsverificatie om uw GoDaddy-account te beschermen.