Voeg een diavoorstelling toe aan mijn startpagina

Met bijna alle thema's van de Webwinkel kun je een korte diavoorstelling maken boven aan je startpagina, waardoor je klanten kunt aantrekken om je site te verkennen.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en open je product. (Hulp nodig bij het openen van je product?)
  2. Klik op de Store Design menu en klik op het tabblad Thema.
  3. Je huidige thema wordt aan de linkerkant weergegeven. Klik op Thema wijzigen om het thema te wijzigen.
    Klik op de knop Thema wijzigen
  4. Klik op Thema van een thema weergeven voor meer informatie.
  5. Zodra je een thema bekijkt, kun je de extensie en > om door de miniatuurafbeeldingen van het thema te bladeren die de functie Afbeeldingsschuifregelaar bieden en klik vervolgens op Dit thema kiezen .
    Klik op De knop Dit thema kiezen
  6. Klik op de knop + bij de startpagina om de standaard hoofdafbeelding van het thema te bekijken en klik vervolgens op Afbeelding wijzigen .
    Klik op de knop Afbeelding wijzigen
  7. Blader naar de gewenste afbeelding, gebruik het venster Formaat wijzigen en passend maken om de afbeelding in te kaderen en klik op OK . Je foto vervangt de originele afbeelding van het thema.
  8. Klik op de + om nog een dia toe te voegen en sleep vervolgens een nieuwe afbeelding naar het grijze vak of klik op het vak om de afbeelding te uploaden. Pas het formaat van de afbeelding aan, snijd de afbeelding bij zoals eerder en klik op OK om deze toe te voegen aan je set afbeeldingen.
    Je foto vervangt de originele afbeelding van het thema
  9. Opmerking: om een dia te verwijderen, klik je op Dia verwijderen in de rechterbenedenhoek van het voorbeeldgebied.

10. Zodra je al je afbeeldingen hebt toegevoegd (maximaal vier), kun je erop klikken en ze slepen om de volgorde te wijzigen.
    Klik en sleep de afbeeldingen om hun volgorde te wijzigen
  11. Onder het welkomstblok kun je ervoor kiezen om een titel weer te geven en een bericht dat bovenaan je startpagina moet worden weergegeven.
    Voer de informatie in voor het welkomstblok
  12. Je kunt ervoor kiezen om afbeeldingen weer te geven onder de welkomstkop in Afbeeldingsblokken . Als je een URL invoert, kan een klant op de afbeelding klikken en naar een andere site worden geleid, of je kunt hem doorverwijzen naar een andere pagina op je website.
  13. Kies ervoor om het secundaire berichtenblok weer te geven, waarin een kop en tekst links en rechts op je site worden weergegeven.
    Voer de informatie in voor het secundaire berichtenblok.
  14. Klik op Opslaan als je klaar bent.
  15. Opmerking: Klik op Winkel weergeven in de rechterbovenhoek van je scherm om je site te bekijken.