Voeg een dedicated IP -adres toe

Als je een dedicated IP -adres wilt gebruiken, kun je er een toevoegen aan je webhostingaccount. Zie Wat is een dedicated IP -adres? Voor meer informatie.

Opmerking: Webhosting Plus -accounts bevatten al een dedicated IP -adres en dedicated IP -adressen kunnen niet worden geïnstalleerd op beheerde WordPress -accounts.
  1. Ga naar je GoDaddy- productpagina.
  2. Selecteer naast Webhosting de driehoek om de lijst met accounts uit te vouwen en selecteer vervolgens Opties voor het account dat je wilt gebruiken.
  3. Selecteer op het tabblad Aanpassen in het menu Server -IP de optie Dedicated .
  4. Als je al een dedicated IP -adres hebt gekocht, selecteer je Dedicated IP -tegoed toepassen .
  5. (Optioneel) Als je een dedicated IP -adres nodig hebt, selecteer je Afrekenen en voltooi je je aankoop.

Het kan 24 uur duren voordat dedicated IP's actief worden op je hostingaccount. Eenmaal toegepast op de hostingpakket , kunnen alle domeinen naar het speciale IP -adres worden verwezen.

Meer info