Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Voeg een dedicated IP -adres toe

Als je een dedicated IP -adres wilt gebruiken, kun je er een toevoegen aan je gedeelde hostingaccount. Zie voor meer informatieWat is een dedicated IP -adres?

Opmerking: Zakelijke hostingaccounts bevatten al een dedicated IP -adres en dedicated IP -adressen kunnen niet worden geïnstalleerd op beheerde WordPress -accounts.

  1. Ga naar je GoDaddy productpagina .
  2. Klik naast Webhosting op de driehoek om de lijst met accounts uit te vouwen en klik vervolgens op Opties voor het account dat je wilt gebruiken.
  3. Selecteer op het tabblad Aanpassen in het menu Server -IP de optie Dedicated .
  4. Als je al een dedicated IP -adres hebt gekocht, klik je op Dedicated IP -tegoed toepassen .
    Als je een dedicated IP -adres nodig hebt, klik je op Kassa en voltooi je je aankoop.

Het kan 24 uur duren voordat dedicated IP's actief worden op je hostingaccount. Eenmaal toegepast op het hostingpakket, kunnen alle domeinen naar het speciale IP -adres worden verwezen.

Meer info

  • Zoek het IP -adres voor je cPanel -account of je Plesk -account.

Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.