Help

Webbouwer Help

Voeg een betaalmethode toe

Zorg dat je wordt uitbetaald via veilige transacties die jij en je klanten kunnen vertrouwen. Kies uit één of meer betalingsmethoden, zoals PayPal, Square en Stripe, voor je webwinkel (E-commerce-abonnement).

Dit staat los van het toevoegen van een PayPal-knop (alle abonnementen) of het accepteren van betalingen voor online afspraken (Premium-abonnement) of offline opties voor betalen.

 1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
 2. Schuif omlaag naar Website Builder en selecteer Beheren naast je website of webwinkel.
 3. Ga op je Dashboard naar Instellingen. Onder Winkel selecteer je Betalingen.
 4. Selecteer Koppelen naast de betaalmethode die je wilt toevoegen en volg de aanwijzingen. Elke betalingsmethode stelt je in staat om je aan te melden bij een bestaand account of een nieuw account te maken. Herhaal deze stap voor elke betaalmethode die je wilt toevoegen.

  Opmerking: Hier staan enkele tips voor het kiezen van een betaalmethode:

  • Om gebruik te kunnen maken van de PayPal Express-kassafunctie moet je een PayPal Business-account hebben. Persoonlijke PayPal-accounts accepteren alleen betalingen van andere PayPal-gebruikers.
  Square is alleen beschikbaar voor klanten in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Canada en Australië.


  Selecteer Koppelen naast betaalmethode
 5. (Optioneel) Als je de Apple Pay-knop wilt weergeven voor je Stripe-account, ga je naar je gepubliceerde winkel op een apparaat waarop Apple Pay is ingeschakeld en open je je productpagina. Deze pagina wordt weergegeven, zoals de klanten deze te zien krijgen. De Apple Pay-knop wordt ook weergegeven op de kassapagina.
  Apple Pay-knop bij de kassa

Verwante stap

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.