E-mailmarketing van GoDaddy Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Voeg een bannerafbeelding toe aan mijn Email Marketing -campagne

Dit artikel behandelt een oud product dat niet langer beschikbaar is voor nieuwe klanten.

Opmerking: dit artikel is van toepassing op GoDaddy Email Marketing. Als je een marketingmail maakt in Websites + Marketing, kun je als volgt een bannerafbeelding toevoegen .

De bannerafbeelding is de afbeelding die bovenaan je e -mailcampagne wordt weergegeven. Het is de eerste indruk van je lezer, dus je wilt dat je bannerafbeelding past bij je bedrijfsmerk of bij je nieuwsbrief. Je kunt vaak iets uit je eigen archieven halen, maar als je niets direct beschikbaar hebt, zijn er tal van gratis bronnen beschikbaar. Als je begint met een onbewerkte afbeelding, overweeg dan om wat tijd door te brengen in je favoriete afbeeldingseditor, bijsnijden en tekst toevoegen. Je wilt dat je bannerafbeelding de juiste toon weergeeft.

Opmerking: sla je afbeelding op tot een breedte van 590 pixels voor de meest efficiënte weergave en laden. De hoogte van de banner is aan jou.

  1. Meld je aan bij je GoDaddy Email Marketing -account als je dat nog niet hebt gedaan. ( Hulp nodig bij het aanmelden? )
  2. Klik in je GoDaddy Email Marketing -account op Campagnes .
  3. Klik op Bewerken onder de campagne waaraan je wilt werken of op Samenstellen om een nieuwe campagne te maken.
  4. Klik in de zijbalk onder Afbeeldingen op Een afbeelding toevoegen om je bannerafbeeldingsbestand te vinden.
  5. Opmerking: maak een professioneel ogende afbeelding met de Content Creator. De beste afmetingen zijn 590 x 175 pixels. Als je klaar bent met ontwerpen, sla je je afbeelding op als een PNG -bestand.

  6. Zoek en open het afbeeldingsbestand dat je als banner wilt gebruiken. Klik op Afbeelding uploaden .
  7. Zodra de afbeelding is geüpload, zie je een miniatuur van de afbeelding in de zijbalk Afbeeldingen. Sleep de afbeelding van de zijbalk en zet deze neer op het bannergebied.
  8. Je wordt gevraagd om een link naar je bannerafbeelding toe te voegen. Het wordt ten zeerste aanbevolen om je banner klikbaar te maken. Voer je URL in en klik op Opslaan .
  9. Klik op Opslaan bovenaan of onderaan de samenstellingspagina om je voortgang op te slaan.
  10. Klik op Voorbeeld in de rechterbovenhoek om je campagne te bekijken zoals je lezers deze zien.

We raden altijd aan om bannerafbeeldingen te gebruiken, maar als je een campagne hebt die iets anders vereist, kun je de bannerafbeelding overslaan door de bannerruimte leeg te laten. Je campagne start bij de eerste module in je lay -out en geeft niets weer voor een banner.

Volgende stap

Meer informatie