E-mailmarketing van GoDaddy Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Voeg een bannerafbeelding toe

De bannerafbeelding is de afbeelding die bovenaan je e -mailcampagne wordt weergegeven. Het is de eerste indruk van je lezer, dus je wilt dat je bannerafbeelding past bij je bedrijfsmerk of bij je nieuwsbrief. Je kunt vaak iets uit je eigen archieven halen, maar als je niets direct beschikbaar hebt, zijn er tal van gratis bronnen beschikbaar. Als je begint met een onbewerkte afbeelding, overweeg dan om wat tijd door te brengen in je favoriete afbeeldingseditor, bijsnijden en tekst toevoegen. Je wilt dat je bannerafbeelding de juiste toon weergeeft.

Opmerking: sla je afbeelding op tot een breedte van 590 pixels voor de meest efficiënte weergave en laden. De hoogte van de banner is aan jou.

1. Meld je aan bij je GoDaddy Email Marketing-account (als je dat nog niet gedaan hebt). (Hulp nodig bij het aanmelden?)
  2. Klik in je GoDaddy Email Marketing -account op Campagnes .
  3. Klik op Bewerken onder de campagne waaraan je wilt werken of op Samenstellen om een nieuwe campagne te maken.
  4. Klik in de zijbalk onder Afbeeldingen op Een afbeelding toevoegen om je bannerafbeeldingsbestand te vinden.
  5. Opmerking: overweeg om Canva te gebruiken om een nieuwe banner te maken. Probeer deze afmetingen: 590 x 175 px. Als je in Canva je eigen afbeelding wilt toevoegen en bewerken, klik je op Uploads in het linkerdeelvenster. Klik op Elementen om een van de gratis foto's van Canva te kiezen. Klik op Tekst om tekst toe te voegen. Als je klaar bent met ontwerpen, klik je boven aan de pagina op Downloaden en sla je je afbeelding op als PNG -bestand.

6. Zoek en open het afbeeldingsbestand dat je als banner wilt gebruiken. Klik op Afbeelding uploaden .
  7. Zodra de afbeelding is geüpload, zie je een miniatuur van de afbeelding in de zijbalk Afbeeldingen. Sleep de afbeelding van de zijbalk en zet deze neer op het bannergebied.
  8. Je wordt gevraagd om een link naar je bannerafbeelding toe te voegen. Het wordt ten zeerste aanbevolen om je banner klikbaar te maken . Voer je URL in en klik op Opslaan .
  9. Klik op Opslaan bovenaan of onderaan de samenstellingspagina om je voortgang op te slaan.
  10. Klik op Voorbeeld in de rechterbovenhoek om je campagne te bekijken zoals je lezers deze zien.

We raden altijd aan om bannerafbeeldingen te gebruiken, maar als je een campagne hebt die iets anders vereist, kun je de bannerafbeelding overslaan door de bannerruimte leeg te laten. Je campagne start bij de eerste module in je lay -out en geeft niets weer voor een banner.