Voeg een afbeeldingsblok toe in WordPress

Je kunt afbeeldingen toevoegen aan je pagina's of berichten in WordPress met de blokeditor door deze stappen te volgen.

Een beetje extra begeleiding nodig? Krijg deskundig fotografieadvies van een GoDaddy -gids.

1. Open de blokeditor ( Hulp nodig bij het openen van de blokeditor? ).
  2. Selecteer Blok toevoegen .
  3. Selecteer Afbeelding in de sectie Algemene blokken.
  4. Kies hoe je de afbeelding wilt toevoegen:
    • Uploaden - Selecteer afbeeldingen die op je eigen computer zijn opgeslagen.
    • Invoegen vanaf URL - Biedt een veld om de URL van een afbeelding te plakken die al online wordt gehost.
    • Mediabibliotheek - Geeft toegang tot stockfoto's en de mediabibliotheek.
  5. Je moet de knop Importeren of Selecteren selecteren, afhankelijk van waar je de afbeelding toevoegt.
  6. Je hebt nu een afbeelding aan je pagina of post toegevoegd!
Animatie die laat zien hoe je afbeeldingen kunt toevoegen

Opmerking: vergeet niet om je pagina of post na het bewerken bij te werken.