Websites + Marketing Help

Downloadbare bestanden en een PDF-viewer toevoegen

Je kunt bestanden uploaden naar je website. Bezoekers kunnen deze vervolgens downloaden voor offline gebruik. Dit kan van pas komen om onder andere zaken zoals flyers, medische formulieren en ontheffingen van aansprakelijkheid te delen. Je hebt hiervoor een Basis-abonnement of een hoger abonnement nodig. Vergelijk abonnementen en tarieven.

Deze video maakt deel uit van de instructiereeks voor het toevoegen van geavanceerde functionaliteit in Webbouwer

Er worden bijna 50 indelingen ondersteund, waaronder Microsoft Word- en andere tekstdocumenten, PDF-bestanden (Portable Document Files), rekenbladen en meer dan 20 indelingen voor afbeeldingen en video's. De lijst wordt steeds langer.

Opmerking: Een bestand mag niet groter zijn dan 30 MB. Je kunt in dit gedeelte maximaal 15 bestanden toevoegen. Als je er meer nodig hebt, maak je nog een sectie Bestanden.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Schuif omlaag naar Websites + Marketing en selecteer Beheren naast de website die je wilt wijzigen.
  3. Selecteer Site bewerken.
  4. Ga naar de pagina en de locatie waar je de downloadbare bestanden wilt toevoegen en voeg een sectie toe.
    • Ga naar de sectie Bestanden als je eerst een lijst met bestanden wilt weergeven of als je verschillende bestandstypen hebt (documenten, rekenbladen, afbeeldingen of PDF-bestanden).
    • Ga naar de sectie PDF-viewer als je je PDF-bestand direct op de pagina wilt weergeven, zodat mensen dit kunnen bekijken voordat ze het downloaden.
  5. Nadat je je lay-out hebt gekozen, selecteer je Toevoegen om een nieuwe sectie in te voegen.
  6. Pas de accentkleur, titel en beschrijving aan.
    • Voor bestanden: selecteer Toevoegen om een bestand toe te voegen. Herhaal deze stap om meer bestanden aan je site toe te voegen
    • Voor de PDF-viewer: selecteer Bestand uploaden om je PDF-bestand toe te voegen. De PDF-viewer kan slechts één bestand uploaden.

Opmerking: Om de naam van een bestand te wijzigen, klik je op de naam in de lijst en wijzig je deze in het veld Bestandslabel. Je kunt het bestandstype tussen haakjes niet wijzigen. Dat is van belang omdat mensen zo kunnen zien welk type bestand ze downloaden.

7. Je wijzigingen worden automatisch opgeslagen. Wanneer je klaar bent, selecteer je Voorbeeld weergeven om de resultaten te bekijken. Publiceer je site, zodat je bezoekers je wijzigingen kunnen zien.