Webbouwer Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Voeg downloadbare bestanden en PDF -viewer toe

Upload bestanden naar je site, die bezoekers vervolgens kunnen downloaden voor offline gebruik. Dit kan handig zijn voor het delen van zaken als folders, medische formulieren, afstandsverklaringen van aansprakelijkheid en muziekfragmenten, om maar een paar voorbeelden te noemen. Je moet een basisabonnement of hoger hebben. Vergelijk pakketten en prijzen.

Bekijk onderaan de pagina een korte video over deze taak.

Bijna 50 bestandsindelingen worden ondersteund, waaronder Microsoft Word en andere tekstdocumenten, PDF's (Portable Document Files), spreadsheets en meer dan 20 alleen voor afbeeldingen en video's. De lijst wordt steeds groter.

Opmerking: elk bestand mag niet groter zijn dan 50 MB. Je kunt maximaal 15 bestanden in de sectie toevoegen. Als je er meer nodig hebt, maak dan nog een sectie Bestanden aan.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Schuif omlaag naar Website Builder en selecteer Beheren naast de website die je wilt wijzigen.
  3. Selecteer Site bewerken.
  4. Ga naar de pagina en locatie waar je je downloadbare bestanden wilt toevoegen en voeg een sectie toe .
    • Zoek naar het gedeelte Bestanden als je een lijst met bestanden wilt weergeven of als je verschillende bestandstypen hebt (documenten, spreadsheets, afbeeldingen of pdf's).
    • Zoek naar de sectie PDF -viewer als je je PDF rechtstreeks op je pagina wilt weergeven zodat mensen deze kunnen zien voordat ze deze downloaden.
  5. Zodra je je lay -out hebt gekozen, selecteer je Toevoegen om de nieuwe sectie in te voegen.
  6. Pas de accentkleur, titel en beschrijving aan.
    • Selecteer bij Bestanden Toevoegen om een bestand toe te voegen. Herhaal deze stap om meer bestanden aan je site toe te voegen
    • Selecteer voor de PDF -viewer Bestand uploaden om je PDF toe te voegen. De PDF -viewer kan slechts één bestand uploaden.

Opmerking: Om de naam van een bestand te wijzigen, klik je op het in de lijst en wijzig je het in het veld Bestandslabel. Je kunt het bestandstype tussen haakjes niet wijzigen. Het is belangrijk om mensen te laten weten welk type bestand ze downloaden.

7. Je wijzigingen worden automatisch opgeslagen. Als je klaar bent, selecteer je Voorbeeld om de resultaten te bekijken. Publiceer je site om je wijzigingen zichtbaar te maken voor je bezoekers.

Laat me zien hoe dit moet

Deze video is onderdeel van de instructievideo‘s voor Geavanceerde functionaliteit in Websitebouwer toevoegen