Voeg mijn domeinen toe aan een map

Voeg domeinen toe aan een bestaande map om je domeinportfolio te helpen organiseren. Een enkel domein kan tegelijkertijd aan veel verschillende mappen worden toegevoegd en elke map kan een onbeperkt aantal domeinen bevatten. Met mappen kunt u ook de machtigingen voor gemachtigden beheren.

Bekijk een video over het toevoegen van domeinen aan mappen.

1. Meld je aan bij je GoDaddy -domeinportfolio . (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord .)
  2. Selecteer de selectievakjes naast de domeinen die je gaat bijwerken. Of selecteer het selectievakje naast Domeinnaam en kies vervolgens Alles selecteren .
    screenshot van meerdere geselecteerde domeinen
  3. Selecteer Toevoegen aan map in het actiemenu.
    • Afhankelijk van je schermgrootte, moet je mogelijk het menu Meer selecteren en naar beneden scrollen om Toevoegen aan map te zien.
  4. Voeg domeinen toe aan een specifieke map door het plusteken te selecterenplusteken naast de map. Domeinen kunnen aan meerdere mappen tegelijk worden toegevoegd.
  5. Selecteer Doorgaan om je mapinstellingen op te slaan.

Je ziet een bevestiging dat de domeinen zijn toegevoegd aan de map.