Help

E-mailmarketing van GoDaddy Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Voeg contacten toe aan een nieuwe lijst

Terwijl je contactpersonen importeert naar je abonnees, kun je een geheel nieuwe lijst voor die contactpersonen maken. Je kunt deze nieuwe lijst maken nadat je het venster Contactpersonen toevoegen hebt geopend en je contactgegevens hebt ingevoerd. Zie voor meer informatie over deze stappen:Contactpersonen toevoegen aan de lijst Alle abonnees

  1. Klik op het vervolgkeuzemenu onderaan het venster Contactpersonen toevoegen. Deze vervolgkeuzelijst bevat al je bestaande lijsten, als je die hebt.
  2. Onderaan de vervolgkeuzelijst staat een veld met de naam Een nieuwe lijst . Typ je nieuwe lijstnaam in dat veld en klik op de knop + (toevoegen) om je nieuwe lijst toe te voegen. Het vervolgkeuzemenu geeft nu je nieuwe lijstnaam weer.
  3. Klik op Contactpersoon (en) toevoegen en je bent klaar! Je ziet je nieuwe lijst met je contacten in de zijbalk voor abonnees.

Volgende stap

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.