Help

E-mailmarketing van GoDaddy Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Voeg contacten toe aan een bestaande lijst

Tijdens het importeren van contacten naar je abonnees kun je ervoor kiezen om die contacten in een lijst te plaatsen die je al hebt gemaakt. Je kunt de lijst selecteren nadat je het venster Contactpersonen toevoegen hebt geopend en je contactgegevens hebt ingevoerd. Zie voor meer informatie over deze stappen:Contactpersonen toevoegen aan de lijst Alle abonnees

  1. Meld je aan bij je GoDaddy Email Marketing -account als je dat nog niet hebt gedaan. ( Hulp nodig bij het aanmelden? )
  2. Klik op het vervolgkeuzemenu onderaan het venster Contactpersonen toevoegen. Deze vervolgkeuzelijst bevat al je bestaande lijsten.
  3. Selecteer de lijst met abonnees waaraan je je contacten wilt toevoegen. Nadat je op de lijst hebt geklikt, wordt het vervolgkeuzemenu samengevouwen en wordt je nieuwe lijstnaam weergegeven.
  4. Klik op Contactpersoon (en) toevoegen en je bent klaar! Je ziet je nieuwe lijst met je contacten in de zijbalk voor abonnees.

Je kunt deze methode gebruiken bij het opnieuw segmenteren of bij het uitvoeren van onderhoud aan je lijsten. En je hoeft je geen zorgen te maken over het maken van dubbele abonnees .

Volgende stap

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.