Voeg beschrijvingen van afbeeldingen toe in WordPress

Volg deze stappen om beschrijvingen van afbeeldingen toe te voegen of te bewerken om SEO voor je WordPress -site te verbeteren.

1. Ga naar je website, klik met de rechtermuisknop op je startpagina en klik op Paginabron weergeven .
  2. Zoek naar een afbeeldingstag ( img >).
  3. Binnen het img > tag, zoek naar het "alt" -attribuut en bevestig dat dit de afbeelding beschrijft. Een afbeeldingstag voor een foto van een zonsondergang kan bijvoorbeeld alt = "zonsondergang" zijn, en de tag ziet er als volgt uit: img src = ”sunset.jpg” alt = ”sunset”>
  4. Als er afbeeldingen zijn die geen waarden hebben in het alt -attribuut:
    1. Kies Media in je beheermenu.
    2. Klik op de afbeelding die een beschrijving nodig heeft om deze te bewerken.
    3. Voeg de beschrijving toe aan het alt -veld.
    4. Herhaal de stappen voor extra afbeeldingen die een beschrijving nodig hebben.