Help

GoDaddy Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Voeg afbeeldingen in mijn e -mailhandtekening in

Je kunt afbeeldingen invoegen in je handtekening in Workspace Webmail -berichten. Wanneer je een afbeelding invoegt, kun je aangeven of je deze automatisch aan je berichten wilt toevoegen of dat je deze handmatig aan berichten wilt toevoegen terwijl je deze schrijft.

Een afbeelding invoegen in je e -mailhandtekening

  1. Klik in het menu Instellingen in Workspace Webmail op Persoonlijke instellingen en ga naar het tabblad Handtekening.
  2. Klik onder Handtekeningafbeelding op Bladeren om de afbeelding op je computer te zoeken (maximale afbeeldingsgrootte: 1 MB). Klik op het Afbeelding invoegen pictogram boven het opstelvenster en klik vervolgens op OK .
  3. (Optioneel) Selecteer Handtekening automatisch invoegen in opstelvenster om je handtekening automatisch op te nemen in uitgaande e -mailberichten.
  4. Klik onder Handtekening op het pictogram Afbeelding invoegen om de afbeelding in je handtekening op te slaan.
  5. Klik op OK.

Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.