Help

Webbouwer Help

Website Builder ontdekken

Ga online | Ontdek Website Builder
Mijn visuele merk instellen | Mijn startpagina personaliseren | Content aanpassen
Zorg dat jij wordt gevonden met SEO | Verbinden met sociale media | Online betalingen accepteren

Welkom bij Website Builder. We beginnen met een korte rondleiding om je te laten zien waar alles is, voordat we aan de slag gaan met het maken van je website. Overweeg ook om je te registreren voor een gratis webinardemo.

Doelen voor deze sectie:

  • De unieke functies van Website Builder ontdekken.
  • De header van Website Builder bekijken, waarmee je alles achter de schermen kunt doen, en je Websitebouwer ontdekken, waar je kunt bewerken hoe je website eruit ziet voor andere mensen.
  • Je persoonlijke dashboard leren kennen, waar je actieplan en InSight-score staan en waar je nog veel meer manieren kunt vinden om te groeien en verbinding te maken.

Geschatte tijd om af te ronden: 5-7 minuten

Wat zijn de unieke functies van Website Builder?

Het beste aan Website Builder is het + Marketing-onderdeel. Naast Websitebouwer met visuele sleepfunctie, is dit de plek waar je naartoe gaat om je sociale media, je services en afspraken te beheren, je producten te verkopen, je contactenlijst te mailen en waar je je klanten en abonnees van dienst kunt zijn.

De introductiecursus Website Builder ontdekken bestaat uit 9 lessen, waarin je alle aspecten van je website en dashboard leert kennen.

Ontdek wat je kunt doen met de Website Builder-header en Websitebouwer

Er zijn twee plekken waarmee je snel online kunt gaan: je Website Builder-header en de Websitebouwer.

1. Website Builder-header

Je gebruikt de Website Builder-header om alles achter de schermen te beheren. Deze header ziet er altijd hetzelfde uit, of je nu je winkel beheert, je online afspraken, sociale media, e-mail of je contacten. In deze video Les 4 van de cursus Website Builder ontdekken laat Darlene de onderdelen van de Website Builder-header zien.

2. Websitebouwer

De Websitebouwer gebruik je om alles te beheren wat je publiek op je website ziet. Je maakt bijvoorbeeld je evenementen of je producten in het Dashboard en vervolgens gebruik je de Websitebouwer om de pagina‘s te maken waarmee je klanten de evenementen of producten kunnen bekijken.

In je Websitebouwer kun je ook je kleuren en lettertypes kiezen, je secties of pagina‘s toevoegen of in een andere volgorde zetten en ervoor zorgen dat je site je bedrijf representeert.

Je gepersonaliseerde Website Builder-dashboard

Op je persoonlijke dashboard staan je actieplan en InSight-score en nog veel meer manieren om te groeien en verbinden.

  • In je Actieplan staan gepersonaliseerde vervolgstappen voor je site. Deze stappen zijn gebaseerd op de vier doelen die je hebt ingesteld toen je voor de eerste keer het dashboard hebt bekeken. Je kunt deze doelen altijd wijzigen. In deze video Les 5 van de cursus Website Builder ontdekken geeft Emily uitleg over het actieplan en vertelt hoe dit je kan helpen.

  • Het volgende is je InSight-score, hiermee kun je zien hoe je site het doet. In je InSight-score worden de acties meegenomen die je hebt voltooid, hoe lang je al online bent en ook hoe je bedrijf het doet in vergelijking met andere bedrijven in dezelfde categorie. Voltooi de stappen in je actieplan om meer bezoekers te krijgen, je verkoop te vergroten en je score te verhogen. In deze video Les 6 van de cursus Website Builder ontdekken laat London zien hoe je InSight kunt gebruiken.

  • We weten dat je van eenvoud houdt, maar dat je ook wel wat opties wilt. In de sectie Andere manieren om te groeien staan snelkoppelingen voor veelvoorkomende taken of stappen die je misschien wilt uitvoeren ook al staan ze nog niet in je actieplan.

Overzicht

We hebben bekeken wat er op je Dashboard staat en waar je naartoe gaat om aan je website te werken. Nu je weet waar je alles kunt vinden, gaan we kijken hoe je je website kunt instellen.

Ga online | Ontdek Website Builder
Mijn visuele merk instellen | Mijn startpagina personaliseren | Content aanpassen
Zorg dat jij wordt gevonden met SEO | Verbinden met sociale media | Online betalingen accepteren


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.