SSL-certificaten Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Vind mijn SSL -beveiligingszegel

Laat de bezoekers van je website weten dat ze veilige transacties op je site kunnen uitvoeren door ons gratis SSL -beveiligingszegel op je site weer te geven. Je kunt de code ophalen en het zegel weergeven zodra we je SSL -certificaataanvraag hebben geverifieerd en je SSL -certificaat hebben afgegeven.

1. Ga naar je GoDaddy- productpagina.
  2. Selecteer onder SSL -certificaten Beheren voor het certificaat voor de site waaraan je het zegel wilt toevoegen.
  3. Kies onder SSL -beveiligingszegel de kleur en taal van uw voorkeur.
    • Kleur : Selecteer Licht voor een witte achtergrond met zwarte tekst of Donker voor een zwarte achtergrond met witte tekst.
    • Taal : Selecteer de taal voor de zegeltekst.
  4. Selecteer Activeren en de code voor je sitezegel wordt weergegeven.

Je kunt nu de code kopiëren en deze toevoegen aan de HTML -broncode voor de pagina's waarop je het SSL -beveiligingszegel wilt weergeven.

Waarschuwing:

Als je de verouderde SSL Security Seal -code vervangt, verwijder je de oude code en vervang je deze door de nieuwe code.