Vind mijn FTP-gebruikersnaam in cPanel-hosting

Als je inhoud wilt uploaden naar de website, heb je de gebruikersnaam en het wachtwoord voor je FTP-server nodig. Dit artikel toont hoe je je cPanel-gebruikersnaam kunt vinden. Als je hulp nodig hebt met je cPanel-wachtwoord, zie Je FTP-wachtwoord opnieuw instellen.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en ga naar je product. (Heb (je hulp nodig bij het openen van je product?)
  2. Klik in de sectie Bestanden op FTP-accounts.
  3. Scrol naar beneden naar FTP-accounts en Speciale FTP-accounts.
    • Je primaire cPanel-FTP-gebruikersnaam wordt weergegeven als de eerste gebruiker onder Speciale FTP-accounts.
    • Eventuele secundaire FTP-accounts die je hebt aangemaakt worden weergegeven onder FTP-accounts. Je moet de volledige gebruikersnaam gebruiken zoals deze wordt weergegeven als je verbinding maakt via FTP.

Opmerking: In cPanel kun je de gebruikersnamen of het pad van de FTP-accounts niet wijzigen. In plaats daarvan moet je een FTP-account verwijderen en een nieuwe aanmaken.