Vind mijn FTP -gebruikersnaam in Windows Hosting

Om inhoud te uploaden naar je Windows Hosting -website, heb je je FTP -gebruikersnaam en -wachtwoord nodig. Dit artikel laat zien hoe je je gebruikersnaam kunt vinden.

Opmerking: We hebben automatisch een FTP-wachtwoord gegenereerd toen je het account instelde. Hier leest u hoe u dat wachtwoord kunt wijzigen in iets dat u kent.

1. Ga naar je GoDaddy- productpagina.
  2. Selecteer Webhosting en selecteer Beheren naast het Windows -hostingaccount dat je wilt gebruiken.
  3. In het gedeelte Instellingen is de Plesk -aanmelding ook de primaire FTP -gebruikersnaam. Als je op zoek bent naar een andere FTP -gebruikersnaam (zoals een andere FTP -gebruiker die je aan het account hebt toegevoegd), ga je verder met de volgende stap.
  4. Selecteer Plesk Admin .
  5. Selecteer FTP -toegang op de pagina Plesk -websites en -domeinen .

Opmerking: Als je geen pictogrammen ziet om te selecteren, selecteer je in het midden van de pagina Meer weergeven en vervolgens FTP -toegang .

6. De lijst met FTP -accounts toont andere FTP -gebruikersnamen voor het account.