Windows Hosting (Plesk) Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Vind het IP -adres van mijn website in Windows Hosting

Hier leest u hoe u het IP -adres voor uw Windows -hostingwebsite kunt vinden. Mogelijk hebt u het IP -adres nodig om uw domeinnaam ernaar te verwijzen, of om inhoud te uploaden met behulp van File Transfer Protocol (FTP).

1. Ga naar je GoDaddy -productpagina.
  2. Selecteer Webhosting en selecteer Beheren naast het Windows -hostingaccount dat je wilt bekijken.
  3. In het account dashboard, het IP-adres net onder de domeinnaam.
    IP -adres in Windows -hosting

Meer informatie