Gen 4 VPS en dedicated Servers Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Vind het IP -adres van mijn Gen 4 -server

Je Generation 4 VPS of Dedicated Server wordt geleverd met een uniek IP -adres dat je kunt gebruiken voor toegang. Hier is hoe je dat adres kunt vinden.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account. (Hulp nodig bij het aanmelden?)
  2. Klik op de pagina Mijn producten op Servers en klik naast de Generation 4 -server die je wilt bekijken op Beheren .
  3. Het IP-adres verschijnt net onder de servernaam in de linkerbovenhoek van de pagina.
    vind het IP -adres van mijn server