Gen 4 VPS en dedicated Servers Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Vind het IP -adres van mijn Gen 4 -server

Je Generation 4 VPS of Dedicated Server wordt geleverd met een uniek IP -adres dat je kunt gebruiken voor toegang. Hier is hoe je dat adres kunt vinden.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account. (Hulp nodig bij het aanmelden?)
  2. Klik op de pagina Mijn producten op Servers en klik naast de Generation 4 -server die je wilt bekijken op Beheren .
  3. Het IP-adres verschijnt net onder de servernaam in de linkerbovenhoek van de pagina.
    vind het IP -adres van mijn server