Vind de naamservers van mijn GoDaddy

Vind de naamservers die aan je domein zijn toegewezen, zodat je de instellingen voor naamservers kunt bijwerken voor domeinen die niet bij GoDaddy zijn geregistreerd. Door de naamservers bij te werken naar GoDaddy, kun je je DNS via GoDaddy beheren in plaats van via het bedrijf waar het domein is geregistreerd.

1. Meld je aan bij het Domeinbeheercentrum van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  2. Selecteer je domein om de pagina Domeininstellingen te openen.
    domein selecteren
  3. Selecteer DNS beheren onder Aanvullende instellingen.
  4. Vind de NS-records voor je domein en bekijk de waarden. Er zijn altijd twee verschillende NS-records; je hebt ze allebei nodig. Je waarden verschillen van die hieronder.
    domein selecteren
  5. Voer bij je domeinregisterhouder de twee NS-records in van je GoDaddy-account in het juiste naamserverveld.

De meeste DNS-updates treden binnen een uur in werking, maar het kan tot 48 uur duren voordat ze wereldwijd bijgewerkt zijn.

Verwante stap

• Beheer de DNS voor domeinen die ergens anders geregistreerd staan en niet bij ons gehost worden door DNS-hosting toe te voegen.