Gen 4 VPS en dedicated Servers Help

Vind de gebruikersnaam voor mijn Gen 4 -server

Zo vind je de gebruikersnaam voor je Generation 4 VPS of Dedicated Server. Je hebt je gebruikersnaam nodig om verbinding te maken via SSH of om verbinding te maken met de server via Remote Desktop (RDC) .

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account. (Hulp nodig bij het aanmelden?)
  2. Klik op je pagina Mijn producten op Servers en klik naast de Generation 4-server die je wilt gebruiken op Beheren.
  3. In het account dashboard, aan de bovenkant van de pagina selecteer Instellingen.
    selecteer instellingen
  4. In het gedeelte Toegang staat je gebruikersnaam onder Inloggegevens .