E-mailmarketing van GoDaddy Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Vind API -sleutel

Je API -sleutel vinden in GoDaddy Email Marketing is eenvoudig.

1. Klik in je GoDaddy Email Marketing -account boven aan de pagina op Instellingen.
  2. Klik aan de rechterkant in het gedeelte Instellingen en facturering op het tabblad API.
  3. Kopieer en plak de reeks cijfers en letters onder Geheime API -sleutel . Je kunt dit gebruiken om te integreren met plug -ins.

Als je per ongeluk je API-sleutel hebt gedeeld of wilt u een nieuwe voor welke reden dan ook te genereren, klikt u opnieuw genereren API Key. Je moet dan opnieuw synchroniseren met eerdere integraties die je hebt geïnstalleerd.

Volgende stap

• Klik in je GoDaddy Email Marketing-account op Add-ons en selecteer Meer toevoegen om de beschikbare integraties te bekijken.