Bekijk mijn CashParking -rapporten

Stap 4 van de CashParking® -serie Aan de slag.

Bekijk en bewaar rapporten over domeinprestaties in je CashParking® -account.

1. Ga naar je GoDaddy productpagina .
  2. Scroll naar beneden en selecteer de sectie voor Domeinproducten om deze uit te vouwen.
  3. Selecteer Beheren naast het CashParking® -account waarin je werkt.
  4. Selecteer CashParking® in de menuopties bovenaan.
  5. Selecteer Rapporten en vervolgens opnieuw Rapporten.
  6. Filter je weergave met de zoekopties aan de linkerkant, of pas het datumbereik boven je domeinlijst aan.
  7. Bekijk de details van al je CashParking® -domeinen:
    • Opbrengst : De totale opbrengst die is gegenereerd via CashParking® binnen het geselecteerde tijdsbestek, afgerond op twee decimalen.
    • Pop-Unders : Pop-Under-advertenties worden in een apart venster onder het actieve browservenster weergegeven. Dit is op dit moment geen ondersteunde inkomstenstroom, dus je rapport geeft altijd een inkomstenwaarde van nul weer.
    • Klikken : Het aantal keren dat bezoekers op advertenties hebben geklikt die op je CashParking® -pagina worden weergegeven.
    • Vertoningen : Het aantal keren dat bezoekers advertenties op je CashParking® -pagina hebben gezien, maar niet noodzakelijkerwijs hebben geklikt.
    • US Imp : Het aantal keren dat bezoekers uit de VS advertenties op je CashParking® -pagina hebben gezien, maar niet noodzakelijkerwijs hebben geklikt.
    • CPC (kosten per klik) : Het bedrag dat onze advertentiepartners hebben betaald telkens wanneer een bezoeker op een advertentie op je CashParking® -pagina klikte.
    • RPM (Opbrengst per Miljoen) De gemiddelde opbrengst die wordt gegenereerd voor elke 1000 vertoningen van advertenties op je CashParking® -pagina (Opbrengst/Vertoningen x 1000 = RPM).
    • CTR (Click Through Rate) : Het relatieve aantal keren dat bezoekers van je CashParking® -pagina op de weergegeven advertenties hebben geklikt (Clicks/Impressions x 100 = CTR).
  8. Bekijk details voor een specifiek domein door dat domein direct te selecteren. Bekijk Verkeersstatistieken of Verkeersanalyse onder de kop Rapporten.
  9. Exporteer een CSV -bestand met je rapportinformatie door Exporteren te selecteren boven de lijst met je domeinen.
  10. Sla je rapport op om later te bekijken door Opslaan te selecteren boven je domeinlijst.
  11. Meer informatie

• Verwijder een opgeslagen rapport door naar Rapporten > Opgeslagen rapporten te gaan , vink het vakje aan naast het rapport dat je wilt verwijderen en selecteer vervolgens Verwijderen > OK .