Webdesignservices Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Verzoek om updates voor mijn website

Nadat je je Marketing Services -abonnement hebt ingesteld , kun je updates voor je website aanvragen.

Opmerking: als je je Websites + Marketing -site wilt bijwerken, zijn de stappen iets anders .

1. Ga naar Website Design Services en meld je aan met je gebruikersnaam en wachtwoord.
  2. Selecteer Beheren naast je Marketing Services -abonnement.
    selecteer beheren
  3. Selecteer een van de update -opties (je kunt later meer wijzigingen toevoegen):
    • Een pagina bewerken : wijzig, voeg toe, verwijder of verplaats inhoud op pagina's in je site
    • Een pagina toevoegen: Voeg een nieuwe pagina toe aan de site
    • Plug-ins bijwerken : krijg hulp voor defecte of verouderde plug-ins
    • Websitefout : meld een fout op de site
  4. Vul de pagina met je verzoek in en selecteer Gereed . Hier is bijvoorbeeld de pagina die moet worden voltooid als je Een pagina bewerken hebt geselecteerd.
    voeg je update -informatie toe aan de pagina

Als je een afbeelding of video bijvoegt, zijn er bestandsnaam- en indelingsvereisten:

• Bestandsnamen mogen geen van de volgende tekens bevatten: ^%& $,@#
    • Afbeeldingen moeten de indeling .png of .jpg/.jpeg hebben.
    • Logo's moeten de indeling .png, .jpg/.jpeg, .pdf of .eps hebben.
    • Video's moeten de indeling .mp4 hebben. Als je niet kunt converteren naar een .mp4 -bestand, raden we aan om je video te uploaden naar YouTube en ons de link te sturen, anders kunnen de prestaties van je site eronder lijden.

5. Als je nog een update hebt, selecteer je Waren er nog andere wijzigingen die je vandaag moest aanbrengen? en selecteer vervolgens een andere update -optie. Als je alle gewenste updates hebt aangevraagd, selecteer je Verzoek indienen .
  6. Selecteer nogmaals Verzoek indienen om je actie te bevestigen. Een bevestigingsbericht laat je weten dat we de updates hebben ontvangen en het team gaat aan de slag. Je ontvangt een e -mail wanneer je update is voltooid.
  7. Opmerking: als je meer updates wilt na het indienen van dit verzoek, wacht dan tot je een e -mail van ons ontvangt waarin staat dat we klaar zijn. Je kunt dan teruggaan naar je dashboard voor Websiteaanvragen en een nieuwe aanvraag indienen.