Beheerde WordPress -e -commerce Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Verzendmethoden instellen


Stap 3 van de Set -up WooCommerce met behulp van de Onboarding Wizard -serie.

Opties om verzendmethoden in te schakelen voor verkopers die de onboarding -wizard gebruiken


In deze stap configureren we verzendmethoden waaruit je klanten kunnen kiezen. Als je winkeldetails hebt opgegeven in de eerste stap, zal de onboarding -wizard verzendinstellingen aanbevelen op basis van de locatie van je winkel.

Opmerking: Als je de onboarding-wizard afsluit voordat je deze voltooit (bijv. Browsertabblad of -venster gesloten, klik op de X -knop in de rechterbovenhoek van het pop-upvenster, enz.), Kun je doorgaan waar je bent gestopt door te klikken op op de knop Onboarding hervatten bovenaan je pagina wanneer je er klaar voor bent.

Houd er rekening mee dat de opties die worden aangeboden tijdens deze onboarding -ervaring niet volledig zijn. Nadat de wizard is voltooid (of overgeslagen), kun je alle benodigde aanpassingen aan je kant maken. Ga voor wijzigingen in verzendmethoden en -opties naar WooCommerce > Instellingen > Verzending .

Je kunt ervoor kiezen om producten te verzenden naar alle landen, overal ter wereld, alleen naar landen waar je aan verkoopt, of naar specifieke landen. Geef voor verzending naar specifieke landen op welke landen dat zijn voordat je doorgaat naar de volgende stap.

Vervolgens kun je ervoor kiezen om de verzendmethoden voor je winkel in (of uit te schakelen). Op basis van de landen die je hebt gekozen, zal de onboarding -wizard verschillende verzendmethoden aanbevelen (bijv. USPS, Royal Mail, Fedex, UPS, Canada Post, enz.). In veel gevallen wordt door het inschakelen van een van de schakelaars de relevante plug -in geïnstalleerd, maar wordt deze niet automatisch geconfigureerd . Zorg ervoor dat je bijhoudt welke methoden je inschakelt, zodat je ze vervolgens kunt configureren zoals verwacht.

Ten slotte moet je een account maken bij de koerierdienst die je hebt gekozen . Als je een verzendmethode inschakelt, wordt er geen account bij de koerier gemaakt. Bekijk de koppelingen onderaan dit artikel voor meer informatie over de aanbevolen verzendmethoden die je wilt configureren.

Als je klaar bent, klik je op de knop Doorgaan in de rechter benedenhoek of klik je op Terug om wijzigingen aan te brengen.

Meer informatie