Websites + Marketing Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Verzenden vanaf deze adressen leidt tot retourzendingen

Als je probeert om marketing -e -mails te verzenden via Websites + Marketing vanaf een Gmail-, Yahoo-, AOL-, Apple Domains- (iCloud-, Mac- en Me-), Mail.ru- of Verizon -e -mailadres, zul je veel retourzendingen zien. Als je een van deze adressen gebruikt als je Van -adres , krijg je mogelijk een waarschuwing:

Verzenden vanaf dit e -mailadres leidt tot retourzendingen bij de meeste grote ISP's en wordt niet aanbevolen.

ISP staat voor Internet Service Provider en betekent vrijwel iedereen die internet- en e -mailinboxen voor mensen biedt.

Zelfs als je die waarschuwing niet ziet, kun je Gmail, Yahoo, AOL, Apple Domains (iCloud, Mac and Me), Mail.ru of Verizon -e -mailadres niet gebruiken als je Van -adres voor een normale campagne of RSS -e -mail , autoresponder, of aanmeldingsformulier activeringsbericht. Je moet een ander e -mailadres gebruiken als het Van -adres voor elke uitgaande mailing.

Als je geen ander e -mailadres bij de hand hebt, heb je opties. Je eigen hebben op een domein gebaseerd e-mailadres is een van de beste manieren om er professioneel uit te zien bij je klanten. En je zult nooit in de ban raken van de beleidsbeslissingen van de gratis e -mailproviders. Je kunt ook het doorsturen van e -mail naar je oude adres instellen om de overgang naar je nieuwe adres te vergemakkelijken.

De reden dat je geen Gmail-, Yahoo-, AOL-, Apple Domains- (iCloud, Mac and Me), Mail.ru- of Verizon -e -mailadres kunt gebruiken, is iets dat een DMARC -validatiebeleid wordt genoemd; iets dat elke e -mailprovider heeft. Als die provider zijn beleid wijzigt naar p = weigeren , kun je dat e -mailadres niet gebruiken als het Van -adres , behalve wanneer je via hen verzendt.

Dit betekent dat je het niet kunt gebruiken als het Van -adres voor e -mailmarketingservices, zoals Websites + Marketing. Deze beslissing is genomen door die e -mailproviders om beledigend gedrag te verminderen en hun gebruikers te beschermen.

Maar onthoud dat het Van -adres op je e -mailmarketingmailing anders is dan het e -mailadres voor aanmelding bij je account.

Opmerking: het e -mailadres voor aanmelding bij je account kan nog steeds een e -mailadres van Gmail, Yahoo, AOL, Apple Domains (iCloud, Mac en Me), Mail.ru of Verizon zijn. Dit is het e -mailadres waarmee we contact met je opnemen voor alles wat te maken heeft met je Websites + Marketing -account.

Wat moet ik doen als je op een domein gebaseerde e-mailadres een strikt DMARC-validatiebeleid heeft?

Vanwege de manier waarop DMARC controleert op domeinuitlijning , moet je mogelijk de volgende records toevoegen aan de DNS van je afzender om te voldoen aan de DMARC -validatie bij verzending via Websites + Marketing.

Voor SPF:

Als je domein momenteel een SPF-record heeft, kun je toevoegeninclude:spf.em.secureserver.net naar het toe.

Als je er nog geen hebt ingesteld, moet je mogelijk een TXT -record voor jedomein.com maken met de waardev=spf1 include:spf.em.secureserver.net ~all

Het is het beste om onze SPF -informatie op te nemen en geen individuele IP -bereiken, omdat deze in de toekomst kunnen veranderen en je e -mailauthenticatie kan verbreken.

Voor aangepaste DKIM:

Maak een CNAME -record voorsable.cloud._domainkey met de waardedkim.cloud.em.secureserver.net

Maak een CNAME -record voorsable.cloud2._domainkey met de waardedkim.cloud2.em.secureserver.net

Voor aangepast retourpad:

Maak een CNAME -record voorbounces.cloud.em met de waardecbounces.cloud.em.secureserver.net

Maak een CNAME -record voorbounces.cloud2.em met de waardecbounces.cloud2.em.secureserver.net

Als je domein echter wordt gehost bij GoDaddy, zijn deze records mogelijk al opgenomen in de DNS van je domein. Als dat het geval is, hoeft u verder niets te doen.

Volgende stappen