Naar hoofdinhoud gaan
Neem contact met ons op
Telefoonnummers en openingstijden
Helpcenter

Bekijk onze online hulpbronnen

Help

E-mailmarketing van GoDaddy Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Verzenden vanaf deze adressen leidt tot retourzendingen

Als je probeert te verzenden vanaf een Yahoo-, AOL-, Mail.ru- of Verizon -e -mailadres in GoDaddy Email Marketing, je zult veel retourzendingen zien. Als je een van deze adressen probeert te gebruiken als je Van -adres , zie je mogelijk een waarschuwing:

Verzenden vanaf dit e -mailadres leidt tot retourzendingen bij de meeste grote ISP's en wordt niet aanbevolen.

Opmerking: ISP staat voor Internet Service Provider, en betekent vrijwel iedereen die internet- en e -mailinboxen voor mensen biedt.

Zelfs als je die waarschuwing niet ziet, kun je geen Yahoo-, AOL-, Mail.ru- of Verizon -e -mailadres gebruiken als je Van -adres voor een normale campagne , RSS -e -mail , autoresponder of activeringsbericht voor het registratieformulier . Je moet een ander e -mailadres gebruiken als het Van -adres voor elke uitgaande mailing.

Als je geen ander e -mailadres bij de hand hebt, heb je opties. Je eigen hebben op een domein gebaseerd e-mailadres is een van de beste manieren om je klanten professioneel over te laten komen. En je zult nooit in de ban raken van de beleidsbeslissingen van de gratis e -mailproviders. Je kunt ook het doorsturen van e -mail naar je oude adres instellen om de overgang naar je nieuwe adres te vergemakkelijken.

De reden waarom je geen Yahoo-, AOL-, Mail.ru- of Verizon -e -mailadres kunt gebruiken, is een zogenaamd DMARC -validatiebeleid; iets dat elke e -mailprovider heeft. Als die provider zijn beleid wijzigt naar p = weigeren , kun je dat e -mailadres niet gebruiken als het Van -adres , behalve wanneer je via hen verzendt. Dit betekent dat je het bij geen enkele e -mailmarketingservice als Van -adres kunt gebruiken, zoals GoDaddy Email Marketing. Helaas kunnen we hier niets aan doen - het is een beslissing van die e -mailproviders om beledigend gedrag te verminderen en hun gebruikers te beschermen.

Opmerking: het Van -adres op je mailing is anders dan het e -mailadres voor aanmelden bij je account. Lees meer over het Van -adres op het tabblad Details .

Als je wilt, kun je je Yahoo-, AOL-, Mail.ru- of Verizon -e -mailadres behouden als je accountaanmelding. Dit is het e -mailadres waarmee we contact met je opnemen voor alles wat met je account te maken heeft. GoDaddy Email Marketing -account.

Volgende stap

Meer informatie