Verzend e -mail vanaf een alias met Outlook op het web

Verzend e -mails met een alias in de webversie van Outlook. In je berichten wordt je aliasadres als afzender weergegeven en wordt je primaire e -mailadres vermomd.

Opmerking: momenteel wordt verzenden vanaf aliassen uitgevoerd in de openbare voorbeeldmodus van Microsoft. Je kunt een functie die nog niet is uitgebracht verkennen en testen in de openbare preview, maar er zijn mogelijk problemen of bugs. Onze GoDaddy -gidsen kan geen problemen oplossen voor functies in openbare preview, dus gebruik deze functie op eigen risico. Lees meer van Microsoft , waaronder hoe je feedback kunt geven.

Stap 1: Schakel verzenden vanaf aliassen in

Het verzenden van e -mail vanaf aliassen is standaard uitgeschakeld. Een beheerder moet het eerst inschakelen in het Exchange -beheercentrum. Zie beheerdersrollen van Microsoft voor meer informatie.

1. Meld je aan bij het Exchange -beheercentrum . Gebruik je Microsoft 365 e -mailadres en wachtwoord (je GoDaddy gebruikersnaam en wachtwoord werken hier niet).
    Verplicht: Als je het nieuwe Exchange -beheercentrum niet gebruikt, moet je dit openen voordat je doorgaat. Om naar de nieuwe EAC te gaan, selecteer je Nu proberen in de banner bovenaan de pagina.
    selecteer probeer het nu
  2. Selecteer Instellingen en vervolgens E -mailstroom .
  3. Selecteer het selectievakje naast Verzenden vanuit aliassen inschakelen .
    selecteer het selectievakje om verzenden met aliassen in te schakelen
  4. Selecteer Opslaan . Je ziet een bericht dat je wijzigingen bevestigt.

Stap 2: Verzend een e -mail vanaf een alias

Gebruik Outlook op het web om een e -mail te verzenden vanaf een aliasadres.

Verplicht: Voordat je e -mail als alias kunt verzenden, moet een beheerder een alias aan je account toevoegen . Gebruikers kunnen geen aliassen maken.
  1. Aanmelden bij Outlook op het web. Gebruik je Microsoft 365-e-mailadres en wachtwoord (je GoDaddy-gebruikersnaam en -wachtwoord werken hier niet).
  2. Selecteer in de rechterbovenhoektandwielpictogram Instellingen en vervolgens Bekijk alle Outlook -instellingen .
  3. Selecteer Opstellen en beantwoorden .
    selecteer opstellen en beantwoorden
  4. (Optioneel) Selecteer onder Berichtindeling het selectievakje naast Altijd weergeven vanaf . Het veld Van wordt altijd weergegeven als je nieuwe berichten opstelt.
    selecteer altijd weergeven vanaf
  5. Selecteer onder Adressen vanaf waar u e -mail wilt verzenden de adressen vanaf waar u e -mail wilt verzenden. Ze worden weergegeven in het menu Van nieuwe berichten.
    selecteer adressen waarvan je wilt weergeven
  6. Selecteer Opslaan.
  7. Selecteer Nieuw bericht .
    selecteer een nieuw bericht
  8. Als je het veld Van niet ziet in het bericht dat je opstelt, open je hetdrie puntjes pictogram menu en selecteer vervolgens Weergeven van .
    selecteer menu en selecteer vervolgens weergeven van
  9. Selecteer Van en selecteer vervolgens je aliasadres.
    selecteer aliasadres
  10. Voer een ontvanger en onderwerp in en schrijf vervolgens je bericht. Selecteer Verzenden . Het verzonden bericht geeft je aliasadres weer in het veld Van .