Verzamel-e-mail wordt niet ondersteund met Microsoft 365

Catch-all e-mail wordt gebruikt om e-mail te bezorgen wanneer het adres niet correct is gespeld of de ontvanger niet bestaat. Dit kan ertoe leiden dat ongewenste e -mail, waaronder spam, ook wordt afgeleverd. Om het risico van phishingaanvallen en andere beveiligingsbedreigingen te voorkomen, staat Microsoft 365 geen catch-all e-mail toe.

Als je catch-all met Workspace E-mail hebt gebruikt, werken deze niet meer na je overstap naar Microsoft 365. Microsoft 365 bevat echter verschillende functies die je kunt gebruiken nadat je bent overgestapt van Workspace Email. Kies welke functie het beste bij je past.

Als je de e-mailadressen weet die naar je huidige catch-all gaan, gebruik dan een van de volgende zaken:

• Alias : maak een adres dat alle e -mail naar een ander postvak IN van je keuze stuurt. Als je adres bijvoorbeeld jane@coolexample.com is en je de alias sales@coolexample.com hebt ingesteld, gaat alle e -mail die naar jane@ of sales@ wordt verzonden automatisch naar jane@coolexample.com . Zo maak je een alias aan .
  • Distributiegroep : Communiceer met een groep mensen, zoals een afdeling of team dat aan een project werkt. In plaats van elke individuele ontvanger op te nemen, kun je e -mail verzenden naar de distributiegroep en elk lid ontvangt deze. Zo maak je een distributiegroep aan .
  • Gedeeld postvak : Hiermee kan een groep mensen berichten lezen en verzenden vanaf een gemeenschappelijk e -mailadres. Je kunt bijvoorbeeld het gedeelde postvak vragen@coolexample.com zo instellen dat werknemers met toegang de bijbehorende berichten kunnen ontvangen en beantwoorden. Zo maak je een gedeeld postvak aan .

Als je de e-mailadressen niet weet die naar je huidige catch-all gaan, volg dan deze stappen:

1. Meld je aan bij het Exchange -beheercentrum . Gebruik je Microsoft 365 e -mailadres en wachtwoord (je GoDaddy gebruikersnaam en wachtwoord werken hier niet).
  2. Ga naar geadresseerden en selecteer vervolgens gedeeld .
  3. SelecteerPlus Nieuw .
  4. Voer in het nieuwe venster het volgende in:
    • Weergavenaam : De naam van je gedeelde postvak. Dit is wat ontvangers te zien krijgen als ze e -mail van dit adres ontvangen.
    • E -mailadres : De naam van het e -mailadres voor de @, zoals contactpersoon voor algemene vragen of verkopen voor je verkoopteam. Selecteer je domein in de lijst na @.
    Weergavenaam Contact en e -mailadres contact@
  5. Selecteer onder GebruikersPlus Toevoegen .
  6. Voer je voorkeursgebruikers in om hen toestemming te geven voor dit gedeelde postvak en selecteer OK .
  7. Selecteer Opslaan . Het kan ongeveer 15 minuten duren voordat het gedeelde postvak beschikbaar is voor alle gebruikers.
  8. Selecteer groepen bovenaan de pagina.
  9. Selecteer naast Nieuwe Microsoft 365 -groep de pijl -omlaag en selecteer vervolgens Dynamische distributielijst . Er wordt een nieuw venster geopend.
    Dynamische distributielijst
  10. Voer bij Weergavenaam en Alias allusers in .
    Weergavenaam -allusers en Alias -allusers
  11. Selecteer onder Eigenaar Bladeren , kies een gebruiker en selecteer OK . De gebruiker kan deze groep nu beheren.
  12. Selecteer onder Leden (mogelijk moet je naar beneden scrollen om dit te zien) Alle typen ontvangers .
    Alle soorten ontvangers
  13. Selecteer Opslaan . Je ziet een bevestiging zodra het is opgeslagen.
  14. Ga naar de e -mailstroom en selecteer geaccepteerde domeinen .
  15. Selecteer het domein dat je hebt gebruikt om het gedeelde postvak te maken.
  16. Selecteer in het nieuwe venster Interne doorgifte en Opslaan .
    Intern relais
  17. Selecteer regels bovenaan de pagina.
  18. SelecteerPlus Nieuw > Maak een nieuwe regel . Er wordt een nieuw venster geopend.
    Maak een nieuwe regel
  19. Voer bij Naam een naam in voor deze regel.
  20. Selecteer Meer opties .
    Meer opties
  21. Kies het volgende:
    • Pas deze regel toe als : De afzender selecteren > is extern/intern > Buiten de organisatie > Oké .
    • Doe het volgende : Selecteer Het bericht doorverwijzen naar > deze ontvangers > je gedeelde mailbox > Oké .
    • Behalve als : Selecteer uitzondering toevoegen > De ontvanger > is lid van deze groep > allusers (je dynamische distributielijst uit stap 10) > Oké .
    Naam Catch-All Alternative, Pas deze regel toe als de afzender zich buiten de organisatie bevindt. Doe het volgende om het bericht door te sturen naar Contact US, behalve als de geadresseerde lid is van alle gebruikers
  22. Selecteer Opslaan . Nu wordt alle e -mail van buiten je organisatie afgeleverd in dit postvak als de geadresseerde geen lid is van de distributielijst van je gebruikers. Je kunt altijd terugkomen en deze instellingen wijzigen.