Linux Hosting (cPanel) Help

Leid mijn website om met HTTPS in cPanel

Nadat je SSL-certificaat op je Linux-hostingaccount is geïnstalleerd, moet je je bezoekers automatisch omleiden naar de HTTPS-versie van je website. Je kunt een HTTPS-omleiding (zonder te coderen) inschakelen in je cPanel-account.

Vereist: Je site moet een geldige SSL hebben geïnstalleerd en de DNS hiervan moet correct staan ingesteld op je Linux-hostingaccount om de automatische omleiding te laten werken.
  1. Ga naar je GoDaddy productpagina.
  2. Selecteer onder Webhosting naast het Linux-hostingaccount dat je wilt gebruiken de optie Beheren.
    klik op beheren
  3. In het account Dashboard, selecteert u cPanel Admin.
  4. Selecteer Domeinen in de sectie Domeinen.
  5. Schakel bij HTTPS-omleiding afdwingen het domein in wat je wilt omleiden.

Er wordt een bevestigingsbericht weergegeven zodra je site wordt omgeleid naar HTTPS. Het kan zijn dat je een paar minuten moet wachten of dat je de cache uit je browser moet wissen voordat de wijziging zichtbaar wordt.