Webbouwer Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Verwijder websiteleden

Gebruik de ledensectie van Website Builder om leden te verwijderen, waardoor ze de privépagina's van je website niet kunnen zien.

Opmerking: Deze functie is momenteel alleen beschikbaar voor klanten in de VS.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en ga naar je product. (Hulp nodig bij het aanmelden?)
  2. Selecteer het tabblad Verbindingen en kies Leden.
    selecteer Leden
  3. Selecteer op een desktop namen in de lijst, klik op de knop met drie stippen en selecteer Verwijderen .
    selecteren-verwijderen

Opmerking: Om de lijst op een mobiel apparaat te openen, selecteer je de knop met drie stippen en tik je op Contactpersonen selecteren . Selecteer vervolgens namen in de lijst en tik op Verwijderen .
    selecteren-verwijderen

4. Als het bevestigingsvenster wordt weergegeven, selecteer je Contactpersonen verwijderen . De geselecteerde contactpersonen worden uit de lijst verwijderd.