Help

Beheerde WordPress Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Verwijder mijn site

Als u een site niet langer wilt gebruiken, kunt u deze verwijderen uit uw beheerde WordPress-account.

Notitie: Als u een beheerde WordPress-website met een domein erop verwijdert, wordt het domein automatisch geparkeerd totdat u het opnieuw gebruikt met een ander hostingproduct.

Waarschuwing: Als u uw site permanent verwijdert, wordt alle inhoud van uw beheerde WordPress-website verwijderd. U moet uw website alleen verwijderen als u het goed vindt om uw website vanaf het begin opnieuw op te bouwen.
  1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik op je pagina Mijn producten, naast Beheerde WordPress, op Alles beheren.
  3. Voor de website die u wilt verwijderen, klikt u op het pictogram met drie stippen in de rechterhoek en selecteert u Verwijderen .
    Site verwijderen
  4. Type resetten , dan klikken Verwijderen om het verwijderen van de site te voltooien.

Meer informatie

  • als jij Maak je account aan opnieuw met dat domein, zal het automatisch de domein-DNS bijwerken om naar uw beheerde WordPress-hosting te verwijzen.

Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.