Verwijder mijn domeinmappen

Verwijder domeinmappen die je niet meer gebruikt. Als je een map verwijdert, worden de domeinen in de map niet verwijderd, maar je moet mogelijk de mapmachtigingen controleren voor gemachtigden met toegang tot je account nadat je een domeinmap hebt verwijderd.

1. Meld je aan bij het Portfolio met domeinen van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Zoek je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  2. Selecteer het pictogram Mappen boven je domeinlijst, kies de map die je wilt bewerken en selecteer vervolgens Map bewerken .
    selecteer map bewerken
  3. Selecteer Map verwijderen .
    Opmerking: De map Alle domeinen kan niet worden verwijderd.
  4. Bevestig het verwijderen door Ja, Verwijderen te selecteren. Deze map is niet langer toegankelijk voor gemachtigden .