Verwijder mijn domeindoorschakeling

U kunt verwijderen domein doorsturen te allen tijde. U kunt uw domein nog steeds gebruiken met andere producten. Het zal de domeinnaam niet verwijderen.

1. Meld je aan bij het Domeinbeheercentrum van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  2. Selecteer je domeinnaam in de lijst om de pagina Domeininstellingen te openen.
  3. Blader op de pagina Domeininstellingen naar Aanvullende instellingen en selecteer DNS beheren.
    selecteer DNS beheren
  4. Schuif omlaag naar de sectie Doorsturen.
  5. Selecteer het prullenbakpictogram naast je doorgestuurde domein of subdomein.
  6. Bevestig dat u het doorsturen wilt verwijderen door te selecteren Verwijderen . Uw wijzigingen worden in de komende 24-48 uur van kracht.

Verwante stap

• Klaar om je eigen website te bouwen? Kijk eens naar onze doe-het-zelf-functies met Website Builder.