Help

Domeinen Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Verwijder mijn domein uit de lijst voor verkoop

Je kunt de lijst voor verkoopdomeinen op elk moment in je account verwijderen. Je kunt eerst de status van je vermeldingen controleren voordat je besluit om te verwijderen. Als je je domeinvermelding verwijdert, wordt het domein niet uit je account verwijderd.

  1. Meld je aan bij het Domeinbeheercentrum van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  2. Selecteer Kopen & Verkopen > Domeinvermeldingsservice .
    Domeinvermeldingsservice -optie in het menu
  3. Selecteer het prullenbakpictogram naast je vermelde domein.
  4. Selecteer Ja, verwijder mijn vermelding om het verwijderen te bevestigen. Vink het vakje aan voor Dit niet weergeven voor de volgende 10 vermeldingen als je meerdere vermeldingen wilt verwijderen.

Verwante stap

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.