Verwijder mijn aangepaste hostnamen

Verwijder je bestaande hostnamen als je ze niet langer nodig hebt. Je kunt geen hostnamen verwijderen die momenteel worden gebruikt als naamservers op een ander domein. Wees voorzichtig en controleer je instellingen voordat je hostnamen verwijdert.

1. Meld je aan bij je GoDaddy -domeinportfolio . (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord .)
  2. Selecteeralt -naam voor de afbeelding Domeinbewerkingsopties naast je domein en selecteer vervolgens DNS bewerken . Mogelijk moet je naar beneden scrollen om de optie DNS bewerken te zien.
    screenshot met de optie voor het bewerken van dns
  3. Selecteer Hostnamen in het menu menupictogram Meer Meer.
    selecteer secundaire DNS
  4. Selecteer hetbewerk dns potloodpictogram potloodpictogram naast de hostnaam die je wilt verwijderen.
  5. Selecteer hetdns -sjabloonpictogram verwijderen prullenbakpictogram en selecteer vervolgens Verwijderen om het verwijderen te bevestigen. Je kunt geen hostnamen verwijderen die momenteel worden gebruikt als naamservers op een ander domein.