Verwijder mijn aangepaste hostnamen

Verwijder je bestaande hostnamen als je ze niet langer nodig hebt. Je kunt geen hostnamen verwijderen die momenteel worden gebruikt als naamservers op een ander domein. Wees voorzichtig en controleer je instellingen voordat je hostnamen verwijdert.

1. Meld je aan bij je GoDaddy Domain Control Center . (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord .)
  2. Selecteer je domein om de pagina Domeininstellingen te openen.
    selecteer domein
  3. Selecteer DNS beheren om je zonebestand te openen.
  4. Selecteer Hostnamen in hetmeer menupictogram Meer menu.
    selecteer secundaire dns
  5. Selecteer hetbewerk dns potloodpictogram potloodpictogram naast de hostnaam die je wilt verwijderen.
  6. Selecteer hetdns -sjabloonpictogram verwijderen prullenbakpictogram en selecteer vervolgens Verwijderen om het verwijderen te bevestigen. Je kunt geen hostnamen verwijderen die momenteel worden gebruikt als naamservers op een ander domein.