Websitebeveiliging en back-ups Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Verwijder malware van mijn website

Als Websitebeveiliging inbreuken of kwetsbaarheden detecteert, ontvangt u een e -mail met een melding dat er een probleem is. Je moet dan een verzoek tot verwijdering van malware indienen.

1. Ga naar je GoDaddy- productpagina.
  2. Selecteer onder Websitebeveiliging en back -ups de optie Beheren naast het account voor websitebeveiliging dat je wilt opschonen.
  3. Selecteer Nu opschonen .
    Nu opschonen

4. Selecteer je domeinnaam, het probleem dat je ondervindt en selecteer vervolgens Verzoek indienen.

Opmerking: Als je in de vervolgkeuzelijst geen optie vindt die je probleem beschrijft, maak dan een supportticket voor websitebeveiliging door Terug naar support > Productondersteuning > Nieuw ticket te selecteren .

5. Het aanvraagformulier kan je vragen om je verbindingstype toe te voegen. Het websitebeveiligingsteam gebruikt deze informatie om je bestanden te openen en op te schonen. Aangezien de meeste hosts FTP gebruiken, voer je je FTP -informatie in, waaronder je FTP -host , poort , gebruikersnaam en wachtwoord .
  6. Selecteer Aanvraag indienen . Het Websitebeveiligingsteam kan indien nodig contact met u opnemen voor aanvullende informatie.

Je ontvangt een e -mail wanneer het verwijderen van de malware is voltooid.

Opmerking: Als je site wordt gehost bij GoDaddy, wordt er een FTP -gebruiker gemaakt binnen je hosting die begint met "SEC_". Verwijder deze gebruiker niet, want dit is hoe Websitebeveiliging toegang krijgt tot je bestanden om ze op te schonen. Zodra de malware is verwijderd, wordt de gebruiker automatisch verwijderd.