Websitebeveiliging en back-ups Help

Verwijder malware van mijn website

Als Websitebeveiliging kwetsbaarheden of problemen ontdekt, word je per e-mail gewaarschuwd. Als je op de hoogte bent gebracht dat je malware hebt, moet je een verzoek tot malwareverwijdering indienen.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en ga naar je product. (Hulp nodig bij het openen van je product?)
  2. Klik op Nu opschonen.

Nu opschonen

3. Klik op Nieuwe verzoek malwareverwijdering.

Nieuw verzoek malwareverwijdering

4. Als je site wordt gehost met GoDaddy, selecteer dan de domeinnaam die gedekt wordt door Websitebeveiliging en waar je problemen mee hebt, en klik op Verzoek indienen.
  5. Als je site elders wordt gehost, moet je je FTP-gegevens invullen, inclusief je FTP-host, poort, gebruikersnaam en wachtwoord.

Ons team van Websitebeveiliging verwijdert de malware en brengt je via e-mail op de hoogte wanneer het proces voltooid is.

Opmerking: Als je in de vervolgkeuzelijst geen optie vindt die het probleem goed definieert, maak dan een Websitebeveiliging supportticket aan