Verwijder het doorsturen van mijn domein

Je kunt het doorsturen van domeinen op elk moment verwijderen. Nadat je het doorsturen van domeinen hebt verwijderd, kun je je domein gebruiken met andere producten. Als je een doorverwezen domein verwijdert, wordt de domeinnaam niet verwijderd.

1. Meld je aan bij het Domeinbeheercentrum van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  2. Selecteer je domein om de pagina Domeininstellingen te openen.
  3. Selecteer DNS beheren onder Aanvullende instellingen .
  4. Selecteer onder het gedeelte Doorsturen hetbewerk dns potloodpictogram potloodpictogram naast je doorgestuurde domein of subdomein.
  5. Selecteer het prullenbakpictogram om het doorsturen te verwijderen.
  6. Bevestig dat je het doorsturen wilt verwijderen door Verwijderen te selecteren.

Het kan tot 48 uur duren voordat je wijzigingen volledig zijn doorgevoerd.

Verwante stap

• Klaar om je eigen website te bouwen? Kijk eens naar onze doe-het-zelf-functies met Website Builder.