Verwijder gesprekken uit je geschiedenis

Als je je belgeschiedenis in SmartLine wilt wissen, kun je meerdere gesprekken tegelijk verwijderen vanuit het startscherm.

iPhone

1. Log in op de SmartLine -app.
  2. Tik op Bewerken .
    Tik op de knop Bewerken
  3. Selecteer de conversaties die je wilt verwijderen.
  4. Tik op Verwijderen .
    Tik op Verwijderen
  5. Druk op Verwijderen bevestigen .
    Bevestig Verwijderen
  6. Wanneer je terugkeert naar het startscherm, worden de geselecteerde gesprekken niet langer weergegeven in je geschiedenis.
  7. Opmerking : iPhone -gebruikers kunnen ook een individueel gesprek verwijderen door naar links te vegen over het gesprek en op Verwijderen te tikken.

Android

1. Log in op de SmartLine -app.
  2. Druk lang op een individueel gesprek om de selectiemodus te starten.
    Druk lang op een gesprek
  3. Selecteer de conversaties die je wilt verwijderen.
  4. Tik op de prullenbak om te verwijderen.
    Tik op Verwijderen
  5. Druk op Verwijderen bevestigen .
    Bevestig Verwijderen
  6. Wanneer je terugkeert naar het startscherm, worden de geselecteerde gesprekken niet langer weergegeven in je geschiedenis.