Verwijder een verbinding uit mijn domein

Verwijder je domeinverbinding met andere sites, zoals Instagram of Squarespace, om je domein te gebruiken met een ander product of andere service. Je moet de verbinding verwijderen voordat je je A -record kunt bewerken of domein doorsturen kunt instellen , omdat het koppelen van je domein aan een andere site die DNS -records vergrendelt.

1. Meld je aan bij het Portfolio met domeinen van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Zoek je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  2. Selecteer een individueel domein om de pagina Domeininstellingen te openen.
    selecteer een enkel domein
  3. Selecteer DNS om je DNS -records te bekijken.
    selecteer het tabblad dns
  4. Selecteer boven je recordtabel Verwijderen naast je sjabloonnaam (bijvoorbeeld Squarespace of Instagram).
  5. Bevestig de verwijdering door Ja te selecteren, laten we het doen! .

De meeste DNS -updates worden binnen een uur van kracht, maar het kan tot 48 uur duren voordat deze wereldwijd zijn bijgewerkt.