Verwijder een verbinding uit mijn domein

Verwijder je domeinverbinding met andere sites, zoals Twitter of Squarespace, om je domein te gebruiken met een ander product of andere service. Je moet de verbinding verwijderen voordat je je A -record kunt bewerken of domein doorsturen kunt instellen , omdat het koppelen van je domein aan een andere site die DNS -records vergrendelt.

1. Meld je aan bij je GoDaddy Domain Control Center . (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord .)
    2. Selecteer je domein om de pagina Domeininstellingen te openen.
      selecteer domein
    3. Selecteer DNS beheren om je zonebestand te openen.
    4. Selecteer boven je recordtabel Verwijderen naast je sjabloonnaam (bijvoorbeeld Weebly of Twitter).
    5. Bevestig de verwijdering door Ja te selecteren, laten we het doen! .

De meeste DNS -updates worden binnen een uur van kracht, maar het kan tot 48 uur duren voordat deze wereldwijd zijn bijgewerkt.