SSL-certificaten Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Verwijder een SSL -certificaat van mijn GoDaddy -hosting

Als u een SSL-certificaat op uw GoDaddy hosting of Websites + Marketing rekening gehost, moet u om het te verwijderen voordat u de domeinnaam kan veranderen.

1. Ga naar je GoDaddy- productpagina.
  2. Selecteer voor SSL -certificaten Alles beheren .
  3. Selecteer het certificaat dat je wilt verwijderen.
  4. Selecteer De site wijzigen die je certificaat beschermt om het gebied uit te breiden.
  5. Selecteer Je certificaat verwijderen van je gehoste website en selecteer vervolgens Wijziging toevoegen .
  6. Als je wilt dat er instructies voor domeineigendom worden verzonden, selecteer je Opties voor domeinbeheer , selecteer je de door jou gekozen methode en selecteer je Doorgaan .
  7. Selecteer Alle opgeslagen wijzigingen verzenden .

Het kan 24 tot 72 uur duren voordat het certificaat is verwijderd.