Verwijder een plug -in van mijn websites in GoDaddy Pro

Je kunt een plug -in van meerdere websites tegelijk verwijderen.

1. Meld je aan bij je GoDaddy Pro -account. ( Hulp nodig bij het aanmelden? )
  2. Klik op Sites in de linkerzijbalk.
  3. Selecteer de websites en klik op Plug -ins in het menu bovenaan.
    Plug -ins knop

Opmerking: Klik op kleinere schermen op Extra en vervolgens op Plug -ins .

4. Selecteer de plug -in door het vakje direct voor de plug -in naam aan te vinken.
  5. Klik op Verwijderen aan de rechterkant.

Opmerking: Als de plug -in is geactiveerd op geselecteerde websites, klik je op Deactiveren en verwijderen .