Verwijder een DS -record

Verwijder DS -records van domeinen die zijn geregistreerd bij GoDaddy en die geen GoDaddy -naamservers gebruiken. Het verwijderen van DS -records heeft geen invloed op de werking van je DNS, maar verwijdert wel de extra beveiligingslaag die de oorsprong van je DNS op internet verifieert.

1. Meld je aan bij het Portfolio met domeinen van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Zoek je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  2. SelecteerSchermafbeelding met het pictogram met drie stippen om opties voor het bewerken van domeinen te selecteren Domeinbewerkingsopties naast je domein en selecteer vervolgens DNS bewerken . Mogelijk moet je naar beneden scrollen om DNS bewerken te zien.
    screenshot met de optie voor het bewerken van dns
  3. Selecteer DNSSEC boven je zonebestand voor DNS -records.
    screenshot van de DNSSEC -knop gemarkeerd met een rode rechthoek
  4. Selecteerscreenshot van het pictogram voor het verwijderen van een dns -record Verwijderen naast het DS -record.
  5. Selecteer Verwijderen om je wijzigingen te bevestigen en op te slaan.

De meeste DNS -updates worden binnen een uur van kracht, maar het kan tot 48 uur duren voordat deze wereldwijd zijn bijgewerkt.