Verwijder een DS -record

Je kunt al je DS -records op elk moment verwijderen.

1. Meld je aan bij het Domeinbeheercentrum van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  2. Selecteer je domein om de pagina Domeininstellingen te openen.
  3. Kies onder Aanvullende instellingen voor DNS beheren.
  4. Selecteer DNSSEC onder Geavanceerde functies .
  5. Selecteer op de pagina DS -records de optie BEWERKEN naast het record dat u wilt bijwerken.
  6. Selecteer in het bewerkingsvenster hetbewerk dns potloodpictogram potloodpictogram om het bewerkingsvenster te openen en selecteer vervolgens hetbewerk dns prullenbakpictogram prullenbakpictogram om het record te verwijderen.
  7. Bevestig het verwijderen door Verwijderen te selecteren in het bevestigingsvenster.

Het kan tot 48 uur duren voordat je wijzigingen volledig zijn doorgevoerd.

Verwante stap

Meer informatie

• Sommige domeinen, zoals ccTLD's , ondersteunt DNSSEC niet.
  • Bewerk of voeg DS -records toe op elk gewenst moment vanaf dezelfde DS -recordpagina .
  • We raden aan om in te schakelen tweestapsverificatie om uw GoDaddy-account te beschermen.