Verwijder een domein uit Linux -hosting

Volg deze stappen om een domein uit je Linux -hostingaccount te verwijderen. Hoe je het verwijdert, hangt af van of het om het primaire of secundaire domein of add -on domein van het account gaat.

1. Ga naar je GoDaddy -productpagina.
  2. Klik onder Webhosting naast het Linux-hostingaccount dat je wilt gebruiken op Beheren.
    klik op beheren
  3. Klik in het Dashboard van het account op cPanel-Admin.
  4. Klik op de startpagina van cPanel in de sectie Domeinen op Add-on domeinen.
  5. Klik in de sectie Add -on domeinen , naast het domein dat je wilt verwijderen, in de kolom Acties op de prullenbak.
  6. Klik op Verwijderen . cPanel verwijdert het add -on -domein uit het account.

Meer informatie

Als je een domeinnaam uit je hostingaccount verwijdert, kun je:

• Maak van een ander domein de primaire domeinnaam van dit hostingaccount.
  • Voeg de domeinnaam die je hebt verwijderd toe aan een ander hostingaccount.

Als je domeinnamen verwijdert, kan het tot 24 uur duren voordat je deze aan een ander account kunt toevoegen.

Waarschuwing: Wanneer je de domeinnaam van je hostingaccount verwijdert, worden alle bijbehorende e -mailadressen die je hebt gemaakt in het cPanel -dashboard ook verwijderd.