Verwijder een DNS -sjabloon

Verwijder op elk moment een volledige DNS -sjabloon. De records van de afzonderlijke domeinen worden niet verwijderd. Je kunt nog steeds handmatig DNS -records uit domeinen verwijderen.

1. Meld je aan bij je GoDaddy Domain Control Center . (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord .)
  2. Selecteer DNS > DNS -sjablonen .
    dns -sjablonen menuoptie
  3. Selecteer naast de sjabloon die je wilt verwijderen hetdns -sjabloonpictogram verwijderen Sjabloonpictogram verwijderen .
  4. Selecteer Verwijderen om te bevestigen dat je het geselecteerde sjabloon wilt verwijderen.