Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Verwijder een dedicated IP -adres uit mijn hostingaccount

Zo verwijder je een dedicated IP -adres van je Linux- of Windows -hostingaccount.

Vereist: Als je gehoste domeinen zich niet in hetzelfde GoDaddy -account bevinden, moet je mogelijk het A -record van je domein bijwerken om je website live te houden.
  1. Ga naar je GoDaddy -productpagina.
  2. Klik onder Webhosting , naast het hostingaccount dat je wilt aanpassen, op Opties .
  3. Klik op het tabblad Aanpassen.
  4. Selecteer Gedeeld (standaard) in de lijst Server -IP .
  5. Klik op Wijzigingen opslaan.

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.