Help

E-mailmarketing van GoDaddy Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Verwijder een campagne uit een groep

  1. Meld je aan bij je GoDaddy Email Marketing -account als je dat nog niet hebt gedaan. ( Hulp nodig bij het aanmelden? )
  2. Klik op de groep in de zijbalk van de pagina Campagnes. Het wordt uitgevouwen om alle campagnes in die groep weer te geven.
  3. Zoek de campagne die je wilt verwijderen. Klik en sleep het uit de groep. Je kunt het boven of onder de groep slepen. Zet het gewoon buiten de groep om het te verwijderen.
  4. Opmerking: Als de groep maar twee campagnes bevat, verdwijnt de groep automatisch wanneer je de voorlaatste campagne verwijdert. Geen groep meer , zomaar!

Volgende stap

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.